Napoleon Smoker Tube

Napoleon
Napoleon Smoker TubeNapoleon Smoker Tube
Napoleon Smoker Tube Napoleon Smoker Tube Napoleon Smoker Tube
29,90 €
Το Napoleon Smoker Tube μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ψησταριά αερίου ή ακόμα και κάρβουνου για να ενισχύσει την γεύση του φαγητού σας, ανάλογα με το άρωμα που έχετε επιλέξει.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 29.9 πόντους ή 1.5€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 67011
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μετατρέψτε εύκολα τη σχάρα αερίου σας σε καπνιστή. Χρησιμοποιήστε το Napoleon Smoker Tube από ανοξείδωτο χάλυβα για να βελτιώσετε τα αγαπημένα σας πιάτα μπάρμπεκιου με μια μαγευτική νότα καπνού.

Χρησιμοποιήστε τις αγαπημένες σας γεύσεις από αρωματικά ξύλα καπνίσματος ή πέλλετ για να τα συνδυάσετε με τα γεύματά σας όπως θα συνδύαζε κανείς το τέλειο ποτό.

Ο ανθεκτικός ανοξείδωτος χάλυβας πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και είναι εύκολος στη χρήση.

Απλώς αφαιρέστε το άκρο του καλύμματος, γεμίστε με εμποτισμένα ή μη εμποτισμένα ξύλα, επανατοποθετήστε το καπάκι και τοποθετήστε το Smoker Pipe πάνω από έναν αναμμένο καυστήρα.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ψησταριά με κάρβουνα τοποθετώντας το πάνω ή κοντά στα αναμμένα κάρβουνα.

Όταν ο σωλήνας σταματήσει να καπνίζει, είναι ώρα να αντικαταστήσετε το περιεχόμενο.

Το Napoleon Smoker Tube θα είναι ζεστό, επομένως χρησιμοποιήστε ανθεκτικά στη θερμότητα γάντια για να το χειριστείτε.

Χρησιμοποιήστε το Napoleon Smoker Tube για να βελτιώσετε τη γεύση του φαγητού σας.

Είναι ιδανικό για να προσθέσετε γνήσια γεύση καπνού σε κρέατα, λαχανικά, φρούτα, τυριά, επιδόρπια και ψάρια.

Έξυπνo, πολυλειτουργικό και εύκολο στη συντήρηση, κάθε κουζίνα επωφελείται από την προσθήκη ενός αξεσουάρ μπάρμπεκιου Napoleon.

Τα αξεσουάρ μας σας παρέχουν τα απαραίτητα για να δημιουργήσετε νόστιμα ψητά στη σχάρα και στη συνέχεια μερικά για να ενισχύσετε το μαγειρικό σας οπλοστάσιο με μια μεγάλη ποικιλία δημιουργικών προσθηκών για να διευρύνετε τους γαστρονομικούς σας ορίζοντες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
5 εκ.
Πλάτος:
5 εκ.
Ύψος:
32 εκ.
Βάρος:
0,31 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.