Broil King Digital Thermometer

Broil King
Broil King Digital ThermometerBroil King Digital Thermometer
Broil King Digital Thermometer Broil King Digital Thermometer Broil King Digital Thermometer Broil King Digital Thermometer Broil King Digital Thermometer
58,00 €
65,00 €
-11%
To ψηφιακό θερμόμετρο Broil King Digital Thermometer σας ενημερώνει για τον βαθμό ψησίματος του φαγητού σας. Μπορεί να διαβάζει 2 θερμοκρασίες την ίδια στιγμή!
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 58 πόντους ή 2.9€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 61935
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σταθερό Ψηφιακό Θερμόμετρο Κρέατος με 2 Ακίδες Broil King Digital Thermometer

Η θερμοκρασία του ψητού είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να πει κανείς ότι κάθε φορά που ανοίγετε το καπάκι της ψησταριάς η διαδικασία μαγειρέματος επιβραδύνεται.

Παρακολουθήστε όλο το ψήσιμο με κλειστό το καπάκι της ψησταριάς σας.

Μπορείτε να διαβάζετε δυο θερμοκρασίες την ίδια στιγμή παρακολουθώντας δυο κομμάτια κρέατος ή ψητού να ψήνονται ταυτόχρονα. Ακόμη διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χρονομετρητή για εξαιρετικά αποτελέσματα.

**Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
16 εκ.
Πλάτος:
4 εκ.
Ύψος:
26 εκ.
Βάρος:
0,23 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: