Kanetsune KC-955 Tsuchime Sujihiki 210mm

Kanetsune
Kanetsune KC-955 Tsuchime Sujihiki 210mmKanetsune KC-955 Tsuchime Sujihiki 210mm
Kanetsune-KC-955-Tsuchime-Sujihiki-210mm-02 Kanetsune-KC-955-Tsuchime-Sujihiki-210mm-03 Kanetsune-KC-955-Tsuchime-Sujihiki-210mm-04
59,00 €
Το μαχαίρι Kanetsune KC-955 Tsuchime Sujihiki 210mm μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από επαγγελματίες όσο και από οικιακούς μάγειρες. Ιδανικό για κρέας, θαλασσινά και λαχανικά.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 59 πόντους ή 2.95€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: SUJ210KAN95
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το εμπορικό σήμα "Kanetsune" πήρε το όνομά του από ένα διάσημο ξίφος Smith, Kanetsune που υπήρχε στην περίοδο Muromachi γύρω στον 14-15 αιώνα.

Έκανε εξαιρετικά δυνατά και σκληρά Katanas που ήταν γνωστά από πολλούς Σαμουράι τότε στην Ιαπωνία αλλά και στο εξωτερικό.

Μερικά από τα ξίφη του εκτίθενται στο μουσείο Katana στην πόλη Seki.

Η Kanetsune θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μαχαιριών στην Ιαπωνία, κατασκευάζοντας διαφορετικές σειρές μαχαιριών με το όνομά τους αλλά και για άλλες γνωστές μάρκες μαχαιριών.

Εξαιρετικά εξαιρετικής ποιότητας λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα AUS-10 υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα.

Η υπέροχη λεπίδα απόδοσης που περιέχει 0,95 – 1,10% άνθρακα σε συνδυασμό με μια καλά ισορροπημένη σύνθεση μολυβδαινίου, βαναδίου και άλλων, επιτρέπει σε αυτή τη σειρά μαχαίρια να έχουν εξαιρετική απόδοση στην επαγγελματική χρήση. Αυτός ο ανοξείδωτος χάλυβας έχει εξαιρετική αντοχή στη σκουριά και σκληρότητα, μεγάλη συγκράτηση των άκρων στο HRC 60.

Η βασική και απλή λαβή έχει εξαιρετική πρόσφυση. Κατασκευές full tang με συγκολλημένο ανοξείδωτο στήριγμα.

Το Gyuto, που σημαίνει «μαχαίρι βοείου κρέατος» στα Ιαπωνικά, είναι το πιο κοινό και βασικό από όλα τα μαχαίρια, η ιαπωνική εκδοχή του κλασικού μαχαιριού του σεφ.

Χρησιμοποιείται ως μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για κρέας, ψάρι, λαχανικά και άλλα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες σχεδόν τις διαφορετικές τεχνικές κοπής. Το μέγεθος 210 mm είναι το πιο συνηθισμένο, που χρησιμοποιείται τόσο από επαγγελματίες όσο και από οικιακούς μάγειρες.

Μάρκα / Σιδηρουργός: Kanetsune
Σειρά: KC-17
Τύπος μαχαιριού: Gyuto 210mm
Μήκος λεπίδας / Συνολικό μήκος (mm): 213 / 330
Άλεσμα: 50 / 50
Φινίρισμα: Γυαλισμένο
Τύπος χάλυβα: AUS-10
Μέθοδος σφυρηλάτησης: Monosteel
Σκληρότητα HRC: 60
Τύπος λαβής / Υλικό / Φονιά: Δυτική / Ξύλο / Μίσκα
Πάχος σπονδυλικής στήλης στη φτέρνα / άκρη (mm): 1,6 / 0,2
Ύψος λεπίδας στη φτέρνα (mm): 45
Βάρος (gr): 135

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,21 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.