COOK AT HOME MIX BURGER CHICKEN FITNESS BOX 200gr

COOK AT HOME
COOK AT HOME MIX BURGER CHICKEN FITNESS BOX 200grCOOK AT HOME MIX BURGER CHICKEN FITNESS BOX 200gr
3,50 €
Με το μείγμα για μπιφέκια COOK AT HOME MIX BURGER CHICKEN FITNESS BOX 200gr μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα, υγιεινά και με χαμηλές θερμίδες μπιφτέκια κοτόπουλου. Θα χρειαστείτε μόνο τον κιμά!
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 3.5 πόντους ή 0.18€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 48237
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπιφτέκια fitness με νιφάδες βρώμης, ιδανικό για κιμά κοτόπουλου.

13 φυσικά υλικά χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Θα χρειαστείτε μόνο τον κιμά.

13 φυσικά υλικά: ντομάτα, νιφάδες βρώμης, κρεμμύδι, αλάτι, εκχύλισμα μαγιάς, μανιτάρι, κόκκινη πιπεριά, μαϊντανός, ρίγανη, θυμάρι, μαύρο πιπέρι, λευκό πιπέρι, πάπρικα και σκόρδο.

Για αφράτα και fitness μπιφτέκια, το μείγμα COOK AT HOME MIX BURGER CHICKEN FITNESS BOX 200gr με νιφάδες βρώμης είναι αυτό που χρειάζεστε.

Συνδυάζεται ιδανικά με κιμά κοτόπουλου δίνοντας όλη τη νοστιμιά για να απολαμβάνετε πάντα γευστικά μπιφτέκια χωρίς κόπο.

Ας ζυμώσουμε:

  1. Σε ένα μπόλ τοποθετούμε όλο το περιεχόνενο του φακέλου, 75ml νερό, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά
  3. Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ψήνουμε όπως συνήθως.
  4. Για να χαρίσετε extra φρεσκάδα στα μπιφτέκια σας, προσθέστε λίγα ψιλοκομμένα φύλλα κόλιανδρου που ταιριάζουν απόλυτα με τον κιμά κοτόπουλου.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,20 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share: