Pit Boss Spatula

Pit Boss
Pit Boss SpatulaPit Boss Spatula
Pit-Boss-Spatula_02
19,00 €
H σπάτουλα Pit Boss Spatula είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι βαρέως τύπου για να αναποδογυρίζετε με άνεση το φαγητό σας ακόμα και στις πιο καυτές θερμοκρασίες.
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 19 πόντους ή 0.95€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 40188
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ανεβάστε τη μαγειρική σας σε άλλο επίπεδο, με τη σπάτουλα με απαλό υλικό αφής Pit Boss Spatula. 

Θα απολαύσετε τη στιβαρή κατασκευή ενός εργαλείου που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει χρόνια εσωτερικής ή εξωτερικής χρήσης.

Η σπάτουλα Pit Boss διαθέτει μια εξαιρετικά φαρδιά κεφαλή που μπορεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση, να σηκώσει και να αναποδογυρίσει οτιδήποτε, από μπιφτέκια μέχρι μπρίσκετ.

Με τις τρύπες που έχει ο σχεδιασμός της στην επιφάνεια, μπορείτε να αποστραγγίσετε γρήγορα κρέατα, μαρινάδες ή επιπλέον λίπος από τα τρόφιμα καθώς μεταφέρετε τρόφιμα πάνω και έξω από την ψησταριά και η διπλή λεπίδα της σπάτουλας χρησιμεύει σαν ένα ισχυρό χασαπομάχαιρο και τρυφεροποιητής κρέατος σε ένα.

Τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά αυτής της σπάτουλας από ανοξείδωτο ατσάλι περιλαμβάνουν μια πολύ μακριά λαβή, μια λαβή ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες από πολυμερές νάιλον και έναν κρίκο για να την κρεμάτε και να την αποθηκεύετε γρήγορα.

Σπάτουλα με απαλό υλικό αφής της Pit Boss

  • Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι βαρέως τύπου
  • Διαθέτει λαβή από απαλό υλικό αφής, ανθεκτικό στη θερμότητα
  • Σπάτουλα, χασαπομάχαιρο και τρυφεροποιητής κρέατος 
  • Περιλαμβάνεται μεταλλικός κρίκος για γρήγορη αποθήκευση
  • Ιδανική για εσωτερική ή εξωτερική χρήση
  • Εύκολη στο καθάρισμα
  • Είναι ασφαλές να την πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος:
50 εκ.
Πλάτος:
5 εκ.
Ύψος:
5 εκ.
Βάρος:
0,33 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.